Η κωμωδία «Ένεκα Zeneca» την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στις 8 μμ έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Φερών στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΒΗΡΕΙΑ 2023 με την στήριξη του δήμου Αλεξανδρούπολης.
Το αχτύπητο δίδυμο Τάκης Βαμβακίδης – Αλέξης Παρχαρίδης μαζί με την Τίσσα Βασιλάκη θα σας… εμβολιάσουν με μόνη παρενέργεια το… γέλιο!
«Ένεκα Zeneca» θα λέμε και θα κλαίμε από τα γέλια…
Ο σεναριογράφος Δημήτρης Πιπερίδης, δεν θα μπορούσε να παραμείνει άπραγος μπροστά στην πρόκληση της εποχής. Επιστρέφει μετά την σκληρή καραντίνα που βίωσε ο πολιτισμός, με μια ποντιακή θεατρική παράσταση που θα μας κάνει να γελάσουμε με την καρδιά μας.
Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Γιώργου Κωνσταντίνου.
Η υπόθεση
Η ήσυχη ζωή, στην έβδομη δεκαετία, του Λάμπου (Τάκης Βαμβακίδης) και της Παρθένας (Αλέξης Παρχαρίδης) κλονίζεται από “γεροντοερωτική πανδημία”…
Και, ποιος είδε την Παρθένα και δεν φοβήθηκε!!!
Καταφεύγουν λοιπόν εν μέσω πανδημίας και εμβολιασμών, στην τρελή εγγονή τους Παρθενόπη (Τίσσα Βασιλάκη) στην Αθήνα και τα δρώμενα είναι καταιγιστικά… με πολλές “παρενέργειες” γέλιου!!!
Τα υπόλοιπα επί σκηνής…
Παίζουν: Τάκης Βαμβακίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Τίσσα Βασιλάκη, Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Μιχάλης Τσολάκης
Συντελεστές
Σενάριο: Δημήτρης Πιπερίδης,
 Σκηνοθετική Επιμέλεια: Γιώργος Κωνσταντίνου,
 Σχεδιασμός Σκηνικού – Κοστούμια: Βασίλειος Κωστέτσος,
Μουσική Σύνθεση & Επιμέλεια: Κώστας Αγέρης,
Χορογραφίες: Μαρία Βαρσαμά,
Εμψυχωτής: Μίλτος Ανδρεανίδης
Φωτισμοί-Ηχοληψία: Γιάννης Καπράρας,
 Χτενίσματα-Μακιγιάζ: Νίκος Σούρας,
Video Spot: Λεωνίδας Πεντερτζής,
Τραγούδι Έναρξης Παράστασης: Μπάμπης Ιωακειμίδης (ερμηνεία), Μπάμπης Κεμανετζίδης (λύρα, ενορχήστρωση), Αλέξης Παρχαρίδης (στίχοι), Δημόσιες Σχέσεις: Μαρία Παπαδοπούλου
Διεύθυνση Παραγωγής-Επικοινωνία: Παναγιώτης Θεοδωρίδης