Μικρές λεπτομέρειες απομένουν να δώσουν την τελική πινελιά στο χώρο του πάρκου κυκλοφορικής αγωγής του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Κρασιού 2017, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης πρόεδρος ΤΙΕΔΑ στον Σάκη Σταυρίδη και το ραδιόφωνο sferikos 99.3, σήμερα το πρωί.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ολοκληρωθεί εδώ και μέρες και έχει γνωστοποιηθεί και την ερχόμενη Δευτέρα θα ανοίξουν οι πύλες της Γιορτής.

Το σουβλάκι φέτος θα κοστίζει 1,5 ευρώ, το εισιτήριο για τις πέντε βραδιές των παραδοσιακών εκδηλώσεων θα είναι 2,5 ευρώ, στη συναυλία της Γλυκερίας το εισιτήριο θα είναι 7 ευρώ, ενώ στη συναυλία της τελευταίας βραδιάς Βανδή – Παπαρίζου θα κοστίζει 10 ευρώ.

Τα κόστη της διοργάνωσης είναι αρκετά υψηλά, σημείωσε, και οι τιμές έχουν καθοριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει παθητικό αν όχι και ένα ελάχιστο κέρδος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ Δημήτρης Κελεμίδης σημείωσε πως η προσφορά των συλλόγων με τους 700 εθελοντές να δίνουν το παρόν θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχία της Γιορτής Κρασιού 2017.

Συνολικά θα συμμετέχουν 41 πολιτιστικοί σύλλογοι, με περίπτερα και με χορευτικά συγκροτήματα. Η επιμέλεια των εκδηλώσεων έγινε από την ΕΠΟΦΕ, με επιλογή γνωστών καλλιτεχνών με βάση ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα ανταποκριθούν στις ανάγκες της γιορτής.

Αύριο το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση των περιπτέρων

 

Ακούστε τι είπαν: