Ευχάριστα τα νέα για τη λειτουργία του υποκαταστήματος τις Εθνικής Τράπεζας, στις Φέρες, όπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δήμαρχος σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Μετά από πρόσκληση που απηύθυνα στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο και όλους τους βουλευτές του Νομού μας, εχθές Δευτέρα 29.11.2021 πραγματοποιήσαμε στην Αθήνα με τον Σεβασμιώτατο, τους βουλευτές Χρήστο Δερμεντζόπουλο, Νατάσα Γκαρά και τον συνεργάτη του Αναστάσιου Δημοσχάκη, Σταύρο Τασιούδη συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα με κύριο και μοναδικό αντικείμενο τη διατήρηση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες.

Για μια ακόμη φορά επεσημανθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες πρωτίστως
για το έμπρακτο ενδιαφέρον και φροντίδα της πολιτείας για την ακριτική περιοχή μας καθως και για την εξυπηρέτηση και συναλλακτικη διευκόλυνση των συνδημοτών μας που θα ήταν αναγκασμένοι να διανύουν πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν από το κεντρικό κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη, για τη διασφάλιση της ομαλής οικονομικής δραστηριότητας αλλά και για λόγους υψηλού συμβολισμού -εθνικούς και τεχνοκρατικούς!

Ευχαριστώ πρωτιστως θερμά τον Υπουργό για το ειλικρινές ενδιαφέρον του και την άμεση ανταπόκρισή του, καθώς σήμερα το μεσημέρι σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησα με τη Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας κα Χριστίνα Θεοφιλίδη, μου ανακοινώθηκε ότι το υποκατάστημα των Φερών θα συνεχίσει κανονικα τη λειτουργία του.

Ευχαριστώ επίσης τον Σεβασμιώτατο και τους βουλευτές του νομού μας για την πολύτιμη συνεργασία μας και υποστήριξή τους”.