Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Φιλοζωίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Θεόδωρος Βουρδόλης μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στη δημοσιογράφο Όλια Γκαντανίδου.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης προχωρά στη διάθεση του δανειζόμενου υλικού της, κατόπιν ​​ παραγγελίας με παράδοση και παραλαβή τόσο στην είσοδο της Βιβλιοθήκης από το προσωπικό της στο κοινό​​ όσο και με διανομή​​ κατ΄ οίκον σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Αλεξανδρούπολης,​​ από σήμερα, Δευτέρα 18-01-2021.

Δανεισμός -Επιστροφή , κατ΄ οίκον παράδοση κατόπιν ραντεβού :

Οι χρήστες μπορούν να αναζητούν στον Ηλεκτρονικό​​ Kατάλογο του​​ OPEN​​ ABEKT​​ της​​ Δημοτικής​​ Βιβλιοθήκης τη βιβλιογραφία που επιθυμούν στον σύνδεσμο:​​ axdlibrary.openabekt.gr

Στη συνέχεια αποστέλλουν​​ email​​ στη διεύθυνση​​ axdlibrary@gmail.com​​ με τα στοιχεία των βιβλίων που εντόπισαν στον ηλεκτρονικό κατάλογο και επιθυμούν να δανειστούν, αναγράφοντας τα προσωπικά τους στοιχεία (όπως αριθμό μέλους της βιβλιοθήκης,​​ ονοματεπώνυμο,​​ κινητό τηλέφωνο και τα στοιχεία των τεκμηρίων). Εναλλακτικά μπορεί να γίνει​​ και τηλεφωνική κράτηση βιβλίου​​ καλώντας στο τηλέφωνο :2551089690.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε παρακάτω: