Ο Θεόδωρος Βουρδόλης – Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Φιλοζωίας, φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 από τον Σάκη Σταυρίδη και αναφέρθηκε στην δημιουργία 130 νέων θέσεων στάθμευσης δίκυκλων στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Όπως είπε, είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι στο κέντρο της πόλης κυκλοφορούν όλο και περισσότεροι μοτοσικλετιστές. Οπότε οι μέχρι σήμερα θέσεις στάθμευσης δεν επαρκούν για την εξυπηρέτησή τους και πολλοί αναγκάζονταν να σταθμεύουν ανάμεσα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα δημιουργώντας προβλήματα.

«Μετά από εισήγηση της πολεοδομίας, την θετική εισήγηση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και της Επιτροπής ποιότητας Ζωής, έφτασε στο δημοτικό συμβούλιο και λήφθηκε απόφαση για τη δημιουργία των 130 νέων θέσεων στάθμευσης των δίκυκλων στα σημεία όπου υπάρχει έντονη κίνηση μοτοσικλετιστών και θα μπορούν να σταθμεύουν σε οριοθετημένους χώρους χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα» σημείωσε ο κ. Βουρδόλης.

Με τη δημιουργία αυτών των θέσεων στάθμευσης θα καλυφθούν οι ανάγκες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και να υπάρχει μια καλύτερη «νοικοκυροσύνη» στο κέντρο. Παράλληλα υποστήριξε ο κ. Βουρδόλης ότι δεν χάνονται θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων.

Οι θέσεις θα οριοθετήθουν από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και σύντομα θα είναι έτοιμες προς χρήση.

Οι 130 νέες θέσεις θα δημιουργηθούν και θα διαμοιραστούν ως εξής :

-Παλαιολόγου, πριν την 14ης Μαΐου και πριν την Κομνηνών

-Αίνου πριν την Καβύρη και πριν την 14ης Μαΐου

-Βισβίζη πριν την Καβύρη

-Βενιζέλου μεταξύ 14ης Μαΐου και Καβύρη

-Ανατολικής Θράκης πριν την 14ης

-Φυλής πριν την Καβύρη

-Ψαρών μεταξύ Δικαστηρίων και Β. Αλεξάνδρου

-και στις οδούς Μεσολογγίου, Ρήγα Φεραίου

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Θεόδωρος Βουρδόλης: