Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός έφτασε στις 17:00 στον κρατικό αερολιμένα «Δημόκριτος» όπου τον περίμεναν ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος, ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Σταύρος Κελέτσης.

Αμέσως μετά αναχώρησε για τις καμένες δασικές εκτάσεις στην περιοχή της Παλαγίας, βόρεια της Αλεξανδρούπολης. Μια μεγάλη πομπή στελεχών του κόμματος ακολούθησε τον πρωθυπουργό ενώ στο πλάι του στεκόταν ο περιφερειάρχης.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την διαδικασία απομάκρυνσης των κατεστραμμένων δέντρων μιλώντας για τα επόμενα βήματα της αναδάσωσης μόλις η δασική υπηρεσία δώσει την έγκριση.

Ακούστε τι είπε για τις καμένες περιοχές:

Αμέσως μετά αναχώρησε για την Αλεξανδρούπολη στον 2ο και τελευταίο σταθμό της επίσκεψης του. Επισκέφθηκε μια παραλιακή καφετέρια προκειμένου να καλέσει τους πολίτες του Έβρου να επιλέξουν τον Χρήστο Μέτιο ξανά ως περιφερειάρχη εστιάζοντας στο έργο που θα υλοποιήσει σε περίπτωση που εκλεγεί ξανά.

Ακούστε τι είπε για τον Χρήστο Μέτιο:

 

Γιώργος Χονδρόπουλος