Ο αερολιμενάρχης του αεροδρομίου «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, Στέλιος Ζαντανίδης,  μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Χονδρόπουλο.

Μίλησε για το πρόγραμμα των πτήσεων που είναι προγραμματισμένες για τον αερολιμένα φέτος το καλοκαίρι, προβλέποντας και προσβλέποντας σε μια -καλύτερη από την περσινή- σεζον. Εξήγησε πως μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις πτήσεις τσάρτερ.

Αναφέρθηκε στις θετικές εξαγγελίες και ενέργειες του υπουργού μεταφορών και υποδομών κ. Σταϊκούρα και εστίασε στην ολοκλήρωση των διεργασιών στον νέο πύργο και στην αναβάθμιση των παροχών που θα προσφέρει ο αερολιμένας σε περίπτωση που προσληφθεί επιπλέον προσωπικό.

Σχετικά με τους.. περιβόητους κουβάδες και τις διεργασίες επισκευής της οροφής, είπε πως πλησιάζουμε στην οριστική λύση του και πως παρέμειναν στα σημεία λόγω των καιρικών συνθηκών. Σε όσους εμμένουν στο ζήτημα αυτό, τους κάλεσε να ασχοληθούν με κάτι ..ωφελιμότερο για την περιοχή όπως το γεγονός ότι το «Δημόκριτος» είναι το 9ο περιφερειακό αεροδρόμιο (συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών) σε κινήσεις αεροσκαφών και 5ο στην Ελλάδα σε πτήσεις εσωτερικού.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε παρακάτω: