Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Άρχη για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης», Σταύρος Σταυράκογλου, μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Χονδρόπουλο.

Αρχικά μίλησε για την πρόταση που θα καταθέσει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και αφορά την σύσταση και δημιουργία συμβουλίου νέων. Το συμβούλιο αυτό αποσκοπεί στην γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στους νέους και την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και την λειτουργία του ως γνωμοδοτικού εργαλείου από τους νέους του Δήμου Αλεξανδρούπολης προς το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Εξέφρασε την πικρία του γύρω από τα έργα που γίνονται στις Φέρες, μιλώντας για τεράστιες καθυστερήσεις στην υλοποίηση του δημοτικού σφαγείου, στην δημιουργία δικτύου τηλεθέρμανσης, ελλιπούς αγροτικής οδοποϊίας και μη αξιοποίηση των Οθωμανικών λουτρών.

Κατηγόρησε την σημερινή δημοτική αρχή για αποψίλωση των υπηρεσιών καθαριότητας στους οικισμούς και κάλεσε τον δήμαρχο να ισοσκελίσει τα δημοτικά τέλη στους οικισμούς ανάλογα με τις παροχές που έχουν συγκριτικά με την δημοτική κοινότητα Αλεξανδρούπολης.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε παρακάτω: