“Ναι” στην μεταφορά της νοσηλευτικής σχολής του Διδυμοτείχου από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης λέει ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου δηλώνοντας παράλληλα μη ενημερωμένος για την μεταφορά της πολύπαθης αυτής σχολής στην Αλεξανδρούπολη.

Τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν έχει συμφωνηθεί ποτέ καθώς και ποτέ δεν θα το επιτρέψουν να συμβεί όσο τουλάχιστον περνά από χέρι τους. Σε περίπτωση μάλιστα που τους γίνει γνωστό είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε άμεσες ενέργειες αντιδρώντας στην απόπειρα “αποψίλωσης” που γίνεται στην περιοχή τους.

Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο ο κ. Χατζηγιάννογλου δεν υπολογίζει μόνο το οικονομικό πλήγμα αλλά το ψυχολογικό καθώς για άλλη μια φορά οι δημότες του Διδυμοτείχου θα νιώσουν παραμελημένοι και αποκομμένοι από την υπόλοιπη χώρα.

Σχετικά με το κομμάτι των υποδομών ανέφερε πως ο Δήμος Διδυμοτείχου είναι προετοιμασμένος να φιλοξενήσει παράλληλα με την νέα σχολή ψυχολογίας και την νοσηλευτική σχολή εστιάζοντας στο γεγονός πως υπάρχουν διαθέσιμες εγκαταστάσεις για τους φοιτητές.

Ακούστε τι είπε αναλυτικά:

Γιώργος Χονδρόπουλος