Την Κυριακή 22 και την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου ξεκινά επίσημα η πρώτη φάση των προκριματικών αγώνων του διεθνούς τουρνουά Tennis Europe Junior Tour στην Αλεξανδρούπολη. Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος «Tennis Europe Junior Tour». Αφορά την κατηγορία U14 ενώ αναμένονται συμμετοχές από διάφορες χώρες του κόσμου.

Για αυτόν τον λόγο γίνονται πυρετώδεις εργασίες προκειμένου να αντικατασταθούν εκ νέου όλοι οι τάπητες των γηπέδων με νέους υψηλών προδιαγραφών που θα επιτρέψουν στους αθλητές να προπονηθούν αλλά και να συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή διοργάνωση που θα ανανεώσει και θα ενισχύσει σημαντικά τον αθλητικό τουρισμό στην πόλη μας καθώς πέρα από τους νεαρούς αθλητές θα την επισκεφθούν και οι γονείς τους, οι παράγοντες και προπονητές των ομάδων.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού, παιδείας και νεολαίας ο αθλητικός τουρισμός στην Αλεξανδρούπολη θα συνεχίσει να υφίσταται, όχι μόνο τους 3 καλοκαιρινούς μήνες αλλά όλη την χρονιά καθώς την ίδια στιγμή με το τουρνουά τένις θα διεξάγεται τουρνουά παράκτιας κωπηλασίας ενώ τον Νοέμβριο έχει προγραμματιστεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα του Ζίου Ζίτσου.

Ακούστε τι είπε αναλυτικά για την διοργάνωση ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βουρδόλης:

Γιώργος Χονδρόπουλος