Στον Έβρο και πιο συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης προκειμένου να συμμετάσχει στην ημερίδα που διοργανώνει το κόμμα που ηγείται  του με τίτλο: «Πρόληψη, διαχείριση και αντιμετώπιση καταστροφών στο φυσικό περιβάλλον».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο GRECOTEL EGNATIA με την συμμετοχή βουλευτών με κύρια θέματα προς συζήτηση:

  1. Προστασία, πρόληψη και αντιμετώπιση καταστροφών.
  2. Κλιματική αλλαγή και ακραία καιρικά φαινόμενα.
  3. Ολοκληρωμένη ανάπτυξη φυσικών περιοχών και της υπαίθρου.

Μετά την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη, το λόγο θα πάρουν ειδικοί επιστήμονες και καθηγητές βιολογίας, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ καθώς και εκπρόσωποι των συλλόγων και φορέων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Την επόμενη ημέρα, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στην περιοχή της Δαδιάς  και πιο συγκεκριμένα στο Κέντρο ενημέρωσης Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. καθώς στις καμένες εκτάσεις της περιοχής.

Μιλώντας για την ημερίδα ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Έβρου, Χρόνης Μαραζίδης αναφέρθηκε και στην σταδιακή άνοδο του κόμματος τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και στην ευρύτερη του Έβρου. Μίλησε για «φυσική πορεία των πραγμάτων» που έρχεται να τους ανταμείψει ύστερα από σκληρή δουλειά. Σύμφωνα με τον κ. Μαραζίδη ήδη ένα χρόνο πριν τις εθνικές εκλογές οι πολίτες του Έβρου αγκάλιασαν το κόμμα και η ένταση αυτή αυξάνεται μέρα με την μέρα καθώς αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλεται.

Ακούστε τι είπε  ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Έβρου, Χρόνης Μαραζίδης:

Γιώργος Χονδρόπουλος