Στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη μίλησε σήμερα ο Παρασκευόπουλος Πολυζώης πρόεδρος ΝΟΔΕ  Έβρου με αφορμή την παρουσία του κ. Σκρέκα στην Αλεξανδρούπολη και τις συναντήσεις που έγιναν με τοπικούς φορείς, παρουσία και των βουλευτών Έβρου της Ν.Δ.

Ο κ. Παρασκευόπουλος σημείωσε πως ήταν πολύ αποτελεσματική η επίσκεψη του κ. Σκρέκα στην περιοχή μας, ειδικά για όσους αγρότες ενδιαφέρονται να συντάξουν μελέτες για τη νέα ΚΑΠ και αυτό αποδεικνύεται από τη μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε.

«Υπήρξε συμμετοχή από αυτούς που λέμε πραγματικούς αγρότες, μεγαλύτερη από πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδος. Αυτό ικανοποίησε τον υπουργό και τους υπηρεσιακούς παράγοντες» είπε.

«Είμαστε μια κατ’ εξοχήν αγροτική χώρα. 7η δύναμη στον πρωτογενή τομέα σε όλη την Ευρώπη» σημείωσε και ανέφερε ότι δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν  κάποιες αγκυλώσεις που δεν επέτρεψαν να γίνουν έργα, όπως αναδασμοί και αρδευτικά στον αγροτικό τομέα.

Ωστόσο ο κ. Σκρέκας ενημέρωσε πως έχει συσταθεί μια επιτροπή η οποία  υποσχέθηκε ότι πλέον όλες οι μελέτες θα προωθούνται στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Παρασκευόπουλος Πολυζώης: