Στο ραδιόφωνο sferinos99.3 και στον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη, μίλησε ο Παύλος Μιχαηλίδης επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΣΑ στον δήμο της Αλεξανδρούπολης.

Ο Παύλος Μιχαηλίδης, είπε πως η προεκλογική περίοδος γι’ αυτόν κράτησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια κατά τη διάρκεια όλης της 5ετίας, σεβόμενος τους πολίτες.

Ωστόσο σήμερα, μετά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, που τον έφεραν στην 3η θέση μετά τον Γιάννη Ζαμπούκη και τον Βαγγέλη Λαμπάκη δηλώνει, ότι σέβεται την επιλογή των πολιτών παρ’ όλο που δεν τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα

Η παράταξή του αποφάσισε για την 2η Κυριακή να καλέσει τους πολίτες να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν κατά συνείδηση. «Δεν έχουμε το δικαίωμα τους δικούς μας τους ψηφοφόρους να τους δώσουμε μια συγκεκριμένη γραμμή» τόνισε.

Παράλληλα όμως σχολίασε όλα όσα έγιναν αυτή την εβδομάδα μεταξύ των δύο υποψηφίων δημάρχων και καυτηρίασε τη στάση του Γιάννη Ζαμπούκη που «έχασε μια χρυσή ευκαιρία» όπως είπα να «στριμώξει» τον Βαγγέλη Λαμπάκη σε ένα debete. “Ο δήμαρχος ήταν αυτός που θα έπρεπε να φοβάται, όχι ο αντίπαλός του που απ’ αυτόν περιμένουμε να κάνει αντιπολίτευση. Δυστυχώς ο Γιάννης Ζαμπούκης συνεχίζει να κρύβεται όπως έκανε σε όλη την προεκλογική περίοδο» επεσήμανε.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο Παύλος Μιχαηλίδης: