Οι μαθητές του γυμνασίου των Φερών που πέρασαν στην επόμενη φάση και θα διαγωνισθούν στον 19ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024», μίλησαν σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Χονδρόπουλο.

Η Δήμητρα, η Κωνσταντίνα, ο Γιώργος, ο Πέτρος, ο Στέφανος και η Κυριακή συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο του προγράμματος εκπαιδευτικό τους, Γιάννη Μπουτζίκα, μίλησαν για το όλο εγχείρημα, από το πρώιμο στάδιο του μέχρι και την τελική υλοποίηση του. Πρόκειται για την ψηφιακή πλατφόρμα «School Buddy» που επιτρέπει τα εγγεγραμμένα σχολεία να ανταλλάξουν μεταξύ τους σχολικό εξοπλισμό που τους περισσεύει δίνοντας έτσι ίσες ευκαιρίες εκμάθησεις σε όλους τους μαθητές.

Μίλησαν επίσης για την άρρηκτη συνεργασία που είχαν με τους μαθητές του γυμνασίου των Αβδήρων καθώς και το καταμερισμό των εργασίων προκειμένου η ιστοσελίδα τους να είναι πλήρως λειτουργική και γνωστή σε όλους.

Κατέληξαν πως πλέον προετοιμάζονται για τον 19ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024» και δηλώνουν ετοιμότητα στο να παρουσιάσουν για άλλη μια φορά το εγχείρημα τους και να εντυπωσιάσουν τους κριτές!

Ακούστε όλα όσα ανέφεραν παρακάτω: