Στο ραδιόφωνο sferikos99,3 και στον Σάκη Σταυρίδη μίλησε ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης για τις επαφές που είχε χθες στην Αθήνα με το γραφείο του Πρωθυπουργού αλλά και  τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης για τις ζημιές που προκλήθηκαν από το χαλάζι στον Έβρο.

Στο γραφείο του Πρωθυπουργού συναντήθηκε με τον Γρηγόρη Δημητριάδη και τον ενημέρωσε για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν περιοχές του νοτίου Έβρου, την Τετάρτη 10 Ιουλίου, και ζήτησε να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την ενιαία και ισότιμη αντιμετώπιση των πληγεισών περιοχών του Έβρου, σε θέματα επιχορηγήσεων, αποζημιώσεων και μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων, με αυτών της Χαλκιδικής.

Επίσης επισκέφθηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη και τον ενημέρωσε ειδικότερα στις καταστροφές στις καλλιέργειες από την χαλαζόπτωση και ζήτησε την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών για την καταγραφή των ζημιών ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αποζημιώσεων προκειμένου να στηριχθούν οι πληγέντες παραγωγοί.

Ακούστε τι είπε ο Σταύρος Κελέτσης: