Ο εκπρόσωπος της ομάδας “Legends 2004” Αλέξανδρος Πολίτης μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στη δημοσιογράφο Όλια Γκαντανίδου.

Aκούστε όλα όσα ανέφερε παρακάτω:

 

Το Σάββατο 3 Ιουλίου ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τους πρωταθλητές Ευρώπης 2004. Δώδεκα μέλη της ομάδας που κατέπληξε την Ευρώπη το 2004 θα δώσουν το «παρόν» στο Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” για να συναντήσουν μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας έως 12 ετών, αγόρια και κορίτσια, και να μοιραστούν τις αξίες, τα ιδανικά́ και τη χαρά́ του αθλητισμού́.

Οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Χαριστέας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Άγγελος Μπασινάς, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φάνης Κατεργιαννάκης, Στέλιος Βενετίδης, Κώστας Κατσουράνης και Βασίλης Λάκης θα γίνουν μέντορες των παιδιών, σε μια προσπάθεια να τους διδάξουν τον σωστό́ τρόπο προπόνησης, τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

Αγόρια και κορίτσια θα γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς θρύλους και θα διδαχθούν μυστικά του ποδοσφαίρου σε μια μέρα που θα θυμούνται για όλη τους της ζωή.

Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Champions For Life” με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Συνοδοιπόρος, με πολύτιμη συνεισφορά σε αυτό το τουρνουά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Στο σύνολο της διοργάνωσης θα τηρηθούν απαρεγκλίτως όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες των αρμοδίων