Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για την διοργάνωση της Αγροτικής Έκθεσης Φερών, ένα μεγάλο αγροτικό γεγονός για όλη τη Θράκη, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νίκος Γκότσης αντιδήμαρχος Φερών, που μίλησε σήμερα το πρωί στον Σάκη Σταυρίδη και το ραδιόφωνο sferikos 99.3.
Οι συμμετέχοντες φέτος στην έκθεση θα είναι πάνω από πενήντα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Παρά την οικονομική κρίση, υπάρχουν σταθεροί εκθέτες που συμμετέχουν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και νέοι που προσδοκούν σταδιακά οφέλη από τη συμμετοχή τους σε αυτή.
Φέτος δίνεται βαρύτητα στην οικοτεχνία αλλά και στα προϊόντα με ονομασία προέλευσης και «ετικέτα», τα οποία και θα βραβευθούν με στόχο να στηριχθούν.
Στα εγκαίνια της έκθεσης θα βρεθεί εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αν όχι ο ίδιος ο υπουργός που έχει καλεσθεί.

Η 22η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 11 έως 14 Σεπτέμβρη και πρόκειται για την κλαδική έκθεση του πρωτογενούς και δευτερογενούς αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, που μέσα από τις ημερίδες της ενημερώνει το ντόπιο πληθυσμό και τους επισκέπτες της απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές χώρες για τις νέες τεχνολογίες και προοπτικές του κλάδου .
Στόχος της έκθεσης είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων, η προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, η ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού.
Ακούστε τι είπε ο Νίκος Γκότσης: