Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατορίων Καφέ – Μπαρ – Εστίασης Αλεξανδρούπολης, Νίκος Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 από τον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη με αφορμή τις ενέργειες για δημιουργία παραρτήματος του Σωματείου και στο δήμο Σουφλίου.

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου η διοίκηση του Σωματείου Εστιατορίων Καφέ – Μπαρ – Εστίασης Αλεξανδρούπολης  επισκέφθηκε το Σουφλί και συναντήθηκε με τους Επαγγελματίες της περιοχής,  όπου τους ενημέρωσε αλλά και ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τον Κλάδο.

Μετά από συζήτηση συμφωνήθηκε η δημιουργία παραρτήματος του Σωματείου στον Δήμο Σουφλίου, ενώ για τις επόμενες μέρες έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους επαγγελματίες Διδυμοτειχου και Ορεστιάδος με στόχο τον Σωματείο να καλύψει τους επαγγελματίες όλου του νομού Έβρου.

«Το Σωματείο μας θα μεγαλώνει για το καλό του κλάδου και την ανάπτυξη της περιοχής μας» σημειώνει ο Νίκος Γεωργιάδης τονίζοντας ότι «υπάρχει ανάγκη να έχουν πιο δυνατή οι επαγγελματίες της εστίασης σε όλες τις πόλεις του νομού κι αυτό θα επιτευχθεί με τη συνεργασία όλων».

Επίσης στις 10 Φεβρουαρίου 2020 επίκειται πανελλήνια συνάντηση των σωματείων εστίασης για να διεκδικήσουν όλα όσα τους υποσχέθηκαν προεκλογικά δεν υλοποιήθηκαν ενώ υπάρχει και ο αντικαπνιστικός νόμος που έχει πλήξει πολλά καταστήματα ανά την Ελλάδα.

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Νίκος Γεωργίαδης: