Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή αγροτών της περιοχής μας, παρουσία και της Γ. Γραμματέως του ΥΠΑΤ, Χριστιάνα Καλογήρου, στις Φέρες, η Εσπερίδα με θέμα «Βιώσιμη και ποιοτική καλλιέργεια βαμβακιού: Η πορεία της στην Ευρωπαϊκή Αγορά μέσω της νέας ΚΑΠ» που συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Αλεξανδρούπολης και τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος.

Το υψηλό επίπεδο των ομιλητών συνδυαστικά με την άριστη γνώση του αντικειμένου, έδωσαν τη δυνατότητα στους αγρότες να ενημερωθούν για την καλλιέργεια του βαμβακιού, για τις λύσεις που προτείνονται στα πλαίσια της ορθολογικής διαχείρισης, για τη νέα ΚΑΠ, για τα επενδυτικά προγράμματα, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις προοπτικές ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου.

Η αθρόα συμμετοχή και παρουσία κυρίως νέων αγροτών, μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε παρόμοιες εκδηλώσεις και για άλλα αγροτικά προϊόντα.

Ακούστε όλα όσα ανέφεραν στον Sferikos 99.3  η κ. Χριστιάνα Καλογήρου, Γ.Γ. Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, o κ.  Σιάρκος Αντώνης Πρόεδρος της Ένωσης Εκκοκκιστών, ο κ. Χατζηγιαννάκης Ευάγγελος Διευθυντής Ερευνών, Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και ο κ. Παπαδάκης Τριαντάφυλλος Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Θράκης.