Ο σχεδιαστής/συντονιστής της δράσης «Ιστορικές Αναζητήσεις: Φέρες» Γιώργος Χονδρόπουλος, μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στους μαθητές του γυμνασίου των Φερών που πήραν τον ρόλο δημοσιογράφου.

Οι μαθητές προχώρησαν σε μια σειρά ερωτήσεων προκειμένου να ενημερωθούν την δράση που διοργανώνει το Δημοτικό Ραδιόφωνο Sferikos σε συνεργασία με τους συλλόγους «Αγία Σοφία» και «Φέρελπις» που έχει ως στόχο να αναδείξει την πλούσια ιστορία των Φερών τόσο σε ντόπιους όσο και επισκέπτες που θέλουν να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή βιωματική δράση.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να περιηγηθούν σε 6 εμβληματικά σημεία των Φερών και να απαντήσουν σε ερωτήσεις ιστορικού περιερχομένου αλλά… μην ανησυχείτε «όποιος δεν έχει γνώση.. έχει πόδια» δηλαδή όποιος κάνει πολλά λάθη στις ερωτήσεις γνώσεων απλά θα πρέπει να περπατήσει λίγο παραπάνω.

Οι νεαροί μαθητές και μαθήτριες ρώτησαν και για το τρόπο συμμετοχής και έμαθαν πως η δράση είναι εντελώς δωρεάν και θα έχει μάλιστα και έπαθλο για τις πρώτες ομάδες. Το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος για να εγγραφεί είναι να στείλει μήνυμα εδώ στην σελιδα μας στο facebook ή στο instagram ή στην σελίδα www.sferikos.gr !

Ακούστε τι ειπώθηκε με τους μαθητές σε ρόλο δημοσιογράφου: