Η Ομάδα του Πολιτιστικού Προγράμματος του Γυμνασίου Φερών με τον τίτλο «Ελάτε να κάνουμε ραδιόφωνο», επισκέφτηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας το ραδιόφωνο sferikos 99,3 στις Φέρες για να δουν από κοντά τη λειτουργία του ραδιοφώνου και την υλοποίηση μιας ραδιοφωνικής εκπομπής.

Οι μαθητές, είχαν την τύχη, να «πετύχουν» τον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης και να συνομιλήσουν μαζί του για τους σκοπούς και τους στόχους της ομάδας τους.

Στο Γυμνάσιο Φερών υλοποιούνται πολλά πολιτιστικά προγράμματα που έχουν κάνουν με τη φύση, το θέατρο, την περιοχή ενώ ξεχωριστή θέση κατέχει το πρόγραμμα που έχει να κάνει με το ραδιόφωνο.

Στο τέλος αυτού του συγκεκριμένου προγράμματος θα κληθούν να παρουσιάσουν τραγούδια με ιστορία από όλο το φάσμα της μουσικής σκηνής, όπως και να «βγάλουν στον αέρα» μια ραδιοφωνική εκπομπή.

Οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Φερών, συμμετέχουν με ενθουσιασμό και μεράκι στο πρόγραμμα του ραδιοφώνου θέλοντας να μάθουν και να γνωρίσουν τη λειτουργία του.

Ακούστε τι ειπώθηκε: