Η Κρύστα Μπαμπούρα φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 από τον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη και αναφέρθηκε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις Φέρες και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην συμμετοχή του Καρναβαλικού Συλλόγου Φερών στον «Τσικνομπουρμπούλη», αύριο στην Ορεστιάδα, το ερχόμενο Σάββατο στην Κομοτηνή, μετά στο Διδυμότειχο, στο Τυχερό και φυσικά τη μεγάλη παρέλαση στις 2 Μαρτίου στις Φέρες όπου περιμένουν πολλές εκπλήξεις όσους βρεθούν εκεί για να την παρακολουθήσουν και να ζήσουν αξέχαστες καρναβαλικές στιγμές.

Επίσης, φέτος για πρώτη φορά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συγκεντρώνει τις καρναβαλικές του εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των σχολείων «στις Φέρες στον τόπο που ανήκει το καρναβάλι ουσιαστικά» σε μια μεγάλη παρέλαση στις 29 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι όπου τα παιδιά θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές με πολλές δραστηριότητες που θα συνεχιστούν με ένα μεγάλο πάρτι στις άνω πλατεία των Φερών».

Η κ. Μπαμπούρα αναφέρθηκε και στους σχεδιασμούς του συλλόγου ΚΕΦΥ για τα επόμενα χρόνια, χαρακτηρίζοντας «πολύ σωστή την απόφαση να μεταφερθούν στις Φέρες όλες οι καρναβαλιστικές εκδηλώσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης».

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε η Κρύστα Μπαμπούρα: