“Λυπούμαστε πάρα πολύ που μετά από 30 χρόνια δεν θα γίνει η καρναβαλική παρέλαση με απόφαση του υπουργού κ. Κικίλια» αναφέρει σε ανάρτησή της η κ. Κρύστα Μπαμπούρα στο fb και ενημερώνει παράλληλα όλα τα μέλη του Καρναβαλικού Εκδρομικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Φερών-ΚΕΦΥ, ότι «πρέπει να παραλάβουν τη στολή τους και να την πληρώσουν..20 ευρώ.. γιατί πρέπει δυστυχώς να πληρωθούν !!! Ο προμηθευτής μας δεν έχει κορονοϊο! Όμως οι στολές θα μείνουν …για του χρόνου».

Για όλα τα παραπάνω η κ. Κρύστα Μπαμπούρα μίλησε στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στον Σάκη Σταυρίδη εκφράζοντας τη μεγάλη της ταραχή για τη ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως αφαιρείς το δικαίωμα από τόσο κόσμο να τηρήσει ένα έθιμο, γιατί περί εθίμου πρόκειται, να ακυρώνεις μια τέτοια γιορτή και συγχρόνως τα αθλητικά γεγονότα να συνεχίζονται κανονικά μέσα σε ένα γήπεδο που είναι πολύ πιο περιορισμένος ο χώρος» είπε και συνέχισε αναφέροντας παράλληλα τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει αυτή η ματαίωση σε πολλούς επαγγελματίες, αλλά και απλούς πολίτες που αγόρασαν στολές.

Επίσης σχολίασε τα ελλιπή μέτρα προστασίας στα τελωνεία της χώρας και τόνισε για άλλη μια φορά πως η οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί οι σύλλογοι και οι οργανωτές των εκδηλώσεων είναι μεγάλη και πρέπει να βρεθεί τρόπος να καλυφθούν.

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε η κ. Κρύστα Μπάμπουρα