Το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Θράκης διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό με εστίαση στα σώματα ασφαλείας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων της Αλεξανδρούπολης.

Για την παραπάνω εκδήλωση μίλησε στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 η Λεγγέτση Κυριακή Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Έβρου, επισημαίνοντας ότι η «γνώση είναι δύναμη» και καλό θα είναι οι νέοι μας να μην επιλέγουν τα σώματα ασφαλείας μόνο ως μόνιμη επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά να γνωρίζουν και το αν μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, κι αν το «αντέχουν».

«Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης θα υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Αλεξανδρούπολης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης, ο Λιμενάρχης, εκπρόσωπος της Μεραρχίας του Στρατού και όλοι αυτοί θα μιλήσουν για το δικό τους κομμάτι, τη σχολή που αντιπροσωπεύουν, τις συνθήκες που επικρατούν εκεί, το περιβάλλον εργασίας ακόμα και για τις οικονομικές απολαβές» επεξήγησε η Κυριακή Λεγγέτση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στις 18.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης (δίπλα από τον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου). Η είσοδος είναι δωρεάν και ανοιχτή για το κοινό.

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε η Κυριακή Λεγγέτση: