Στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στον Σάκη Σταυρίδη μίλησε ο Κώστας Αλεξανδρής πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με την ευκαιρία της έναρξης της Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών, την οποία χαρακτήρισε ένα πολύ σημαντικό γεγονός.

«Ο Αγροτικός κόσμος περνάει μια κρίση και θεωρούμε ότι κάθε προσπάθεια που γίνεται για να αναδειχθούν τα αγροτικά προϊόντα και βοηθάει τους αγρότες είναι ευχάριστη για μας. Είναι μια ευκαιρία διαλόγου και να δούμε νέα αγροτικά μηχανήματα. Αν και πιστεύουμε ότι χρειάζεται ένα νέο προσδιορισμό η Έκθεση ως θεσμός για να γίνει ακόμα καλύτερη και να βελτιωθεί τα επόμενα χρόνια» σημείωσε.

Σε ερώτηση να περιμένει ν’ ακούσει κάτι σήμερα στα εγκαίνια της έκθεσης, απάντησε πως «έχουμε μια νέα δημοτική αρχή και έτσι καλό θα ήταν να ακουστούν οι εξελίξεις αν υπάρχουν για το σφαγείο Φερών που τόση διαμάχη προκάλεσε μεταξύ των αγροτών και της απελθούσας δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη».

Επίσης οι αγρότες  περιμένουν ν’ ακούσουν τις σκέψεις του Γιάννη Ζαμπούκη για την ανάπτυξη της περιοχής των Φερών και τα έργα που προγραμματίζει και πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα, καθώς και όσα έργα είναι σε εκκρεμότητα.

 

Ακούστε όλα όσα είπε ο Κώστας Αλεξανδρής: