Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Αλεξανδρής Κώστας μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στη δημοσιογράφο Όλια Γκαντανίδου για το θέμα του μεγάλου έλλειμματος που διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησε η Περιφέρεια στον ΤΟΕΒ (Τοπικοί Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων) Φερών.

Όπως τόνισε ο κ. Αλεξανδρής υπήρξε ένα έλλειμμα και αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται έρευνα, της οποίας τα τελικά αποτελέσματα θα ξέρουμε τον Σεπτέμβριο.

“Θεωρούμε οτι ο οργανισμός θα πρέπει να λειτουργήσει, πέρα από το κομμάτι του οικονομικού, που θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, είναι πολύ σημαντικό το εργο που προσφέρει ο ΤΟΕΒ στην τοπική κοινωνία. Όλη η οικονομία της περιοχής στηρίζεται στην λειτουργία του οργανισμού.

Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα.

Δεν είμαστε δικαστές, οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση μπήκαν με την ψήφο των πολιτών, μπήκαν για να βοθήσουν τον οργανισμό.

Στόχος να υπάρξει επόμενη μέρα για τον οργανισμό, να είναι δυναμικό,ς να παράγει έργο, να προσφέρει υπηεσίες στους αγρότες και θα πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο”.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής: