Ο Κώστας Αλεξανδρής μίλησε σήμερα το πρωί στον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη και στο ραδιόφωνο sferikos 99,3 για την «κόντρα» που υπάρχει μεταξύ του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με το δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη και εξήγησε πως αυτή προέκυψε από τις πολλές υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο σφαγείο που εξαγγέλθηκε από το 2013 και δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι σήμερα. «Έχει χαλάσει το καλό κλίμα. Αλλά για να σας πω και την αλήθεια, ουσιαστικά στα 9 χρόνια έχουμε καλεστεί μία φορά μόνο από το δήμαρχο για να συζητήσουμε αυτό το θέμα και ποτέ δεν έγινε μια ουσιαστική συνάντηση για θέματα ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα, τον αγροτουρισμό, το Δέλτα Έβρου» σημείωσε ο Κώστας Αλεξανδρής.

Ωστόσο είπε πως ίσως να υπάρχει και μια μικρή ευθύνη από την πλευρά του Συλλόγου για τη μη ορθή επικοινωνία με το δήμαρχο. Όμως ειδικά για το σφαγείο, τόνισε πως είναι απαίτηση του κτηνοτροφικού κόσμου και όπως και να ‘χει θα κατασκευαστεί όποιος και να είναι δήμαρχος.

Ο Κώστας Αλεξανδρής είπε ακόμα πως πιστεύει πως το έργο του σφαγείου μπήκε σε δεύτερη μοίρα, γιατί δεν είναι έργο της Αλεξανδρούπολης και γιατί υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις ακόμα και σε γραφειοκρατικά θέματα.

Είπε ακόμα πως ο Ευάγγελος Λαμπάκης κέρδισε δύο εκλογικές διαδικασίες εξαπατώντας ουσιαστικά τον κόσμο των Φερών για το συγκεκριμένο έργο.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο Κώστας Αλεξανδρής: