Στο ραδιόφωνο sferikos 99,3 και στον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη μίλησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Κουκουράβας αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλεξανδρούπολης και αναφέρθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για την έγκριση των τευχών δημοπράτησης του σφαγείου Φερών καθώς και τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν μέχρι που να εγκατασταθεί ο ανάδοχος εργολάβος και να ξεκινήσει επίσημα η κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Όπως εξήγησε μετά την Καθαρά Δευτέρα στις 13 ή 14 Μαρτίου 2019 ο διαγωνισμός θα ανεβεί στον αέρα για 35 ημέρες, όπου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι εργολάβοι να δουν τα τεύχη δημοπράτησης και να καταθέσουν τις προσφορές τους.

Οπότε μέχρι γύρω στις 20 Απριλίου 2019 θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών.

Θα γίνει η αξιολόγησή τους από την Επιτροπή Διαγωνισμών και θα ανακηρυχτεί ο προσωρινός ανάδοχος.

Αμέσως μετά ακολουθεί η διαδικασία των ενστάσεων. Ωστόσο ο Γιώργος Κουκουράβας σημείωσε πως όλες οι διαδικασίες είναι πλέον πολύ γρήγορες και έτσι υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς.

«Εκείνο που πρέπει να μας απασχολεί όλους είναι η επόμενη ημέρα. Η λειτουργία του σφαγείου, ποιος φορέας θα το λειτουργήσει και η συντήρησή του. Είναι ένα ιδιαίτερο έργο με βαρύ εξοπλισμό» σημείωσε.

 

Ακούστε τι είπε ο Γιώργος Κουκουράβας: