Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιώργου Βασιλειάδη στο νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Ιωάννης Βαταμίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Κουκουράβας.
Ο Γιάννης Βαταμίδης που μίλησε στον Σάκη Σταυρίδη και το ραδιόφωνο sferikos 99.3, σήμερα το πρωί, είπε πως η συνάντηση με τον υφυπουργό έγινε στο κολυμβητήριο για να δει από κοντά σε πόσο υψηλό επίπεδο βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του, που το κατατάσσουν στα καλύτερα της Ελλάδος.
Μάλιστα ο κ. Βασιλειάδης υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει, έτσι ώστε να έρθουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην Αλεξανδρούπολη για την τόνωση του αθλητισμού αλλά και της τοπικής οικονομίας.
Παράλληλα ο Γιάννης Βαταμίδης, τόνισε πως ο υφυπουργός είναι πλήρως ενημερωμένος και θα δώσει οριστική λύση για το νέο κλειστό γυμναστήριο, αφού ήδη έχει ολοκληρωθεί η μελέτη του. Έτσι θα στεγαστούν οι ομάδες της πόλης, ειδικά το βόλεϊ σε ένα σύγχρονο γυμναστήριο.

Ακούστε τι είπε ο Γιάννης Βαταμίδης: