Στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στον Σάκη Σταυρίδη μίλησε ο Γιάννης Καρυπίδης με αφορμή τη διαγραφή του Παύλου Μιχαηλίδη και την ανάληψη της αρχηγίας της παράταξης ΑΝΑΣΑ από τον ίδιο μετά από ενδοπαραταξιακές διαδικασίες.

Ο Γιάννης Καρυπίδης υποστήριξε πως ο Παύλος Μιχαηλίδης είναι βρεθεί «εκτός παράταξης από μόνος του για μεγάλο χρονικό διάστημα παρ’ όλα αυτά τον ευχαριστούμε δημόσια για την προσφορά του αυτά τα πέντε χρόνια στην παράταξη» σημείωσε.

Εξηγώντας έναν από τους πιο σημαντικούς λόγους που επήλθε η ρήξη μεταξύ του Παύλου Μιχαηλίδη και της ΑΝΑΣΑ είπε:  «Μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών αρνήθηκε να συνομιλήσει με τους εκλεγμένους και είχε εξαφανιστεί. Δεν έκανε καμία γενική συνέλευση και δεν παρουσιάστηκε στις συναντήσεις της παράταξης. Κρύφτηκε, δεν έκανε απολογισμό. Από τις 26 Μάϊου έχουμε να μιλήσουμε ως παράταξη με τον Παύλο Μιχαηλίδη» επεσήμανε.

Από δω και πέρα, ο Γιάννης Καρυπίδης, αναφερόμενος στο μέλλον της παράταξης ΑΝΑΣΑ, είπε πως αλλάζει σελίδα. Θα πορευθεί με ήθος και αξιοπρέπεια με στόχο στις επόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές να ξανακατέβει αυτόνομη.

Σημείωσε επίσης πως δεν «δίνει λευκή» επιταγή στην δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη και ότι θα στηρίξει οτιδήποτε θετικό αλλά θα κρίνει οτιδήποτε αρνητικό.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Γ. Καρυπίδης: