Ο διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής του ΠΓΝΑ, Διευθυντής της Π.Μ.Σ. «Ιατρική του Ύπνου», Τμήμα Ιατρικής Δ.Π.Θ και Καθηγητής Πνευμονολογίας του Δ.Π.Θ., Πασχάλης Στειρόπουλος, μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Χονδρόπουλο.

Αναφέρθηκε στην φετινή διεξαγωγή του συνεδρίου εστιάζοντας στους στόχους που έχουν τεθεί για την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στην ιατρική κοινότητα με έμφαση στις νεότερες εξελίξεις σε όλα τα νοσήματα του αναπνευστικού.

Μίλησε για το πλήθος των ομιλητών που θα έρθουν από το εξωτερικό για να συμμετάσχουν στο συνέδριο αλλά τις συμμετοχες των ειδικών, ειδικευόμενων και φοιτητών της ιατρικής.

Κατέληξε πως παράλληλα με το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί ομιλία της κ. Αγγέλας Γιαννακίδου, προέδρου του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης με τίτλο: «Θράκη: ένα χωνευτήρι πολιτισμών» καθώς και μια συμβολική δενδροφύτευση στον ευρύτερο χώρο του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ. σε συνεργασία με τον Δήμο και το Δασαρχείο της Αλεξανδρούπολης .

Ακούστε όλα όσα ανέφερε παρακάτω: