Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στον Σάκη Σταυρίδη και το ραδιόφωνο sferikos 99.3 όπου μίλησε για την ολοκλήρωση των μελετών με ωριμότητα 100%, που αφορούν την κατασκευή λυκείου στις Φέρες συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000, 00 € και την κατασκευή Νηπιαγωγείου στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης συνολικού προϋπολογισμού 1.375.000, 00 €.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πρόκειται να υποβάλει, εντός των προβλεπομένων προθεσμιών, αιτήματα χρηματοδότησης για την υλοποίηση των παραπάνω έργων και στην προκήρυξη του διαγωνισμού με στόχο την επίλυση των στεγαστικών προβλημάτων των δύο αυτών σχολείων.

Παρόλο που παρουσιάστηκαν πολλά εμπόδια, όπως σημείωσε ο Ευάγγελος Λαμπάκης, νοιώθει ικανοποιημένος που κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες με πολύ κόπο, για να ανεγερθούν δύο σύγχρονα κτίρια.

Στα μέσα του 2018, σημείωσε θα ξεκινήσει η έναρξη κατασκευής.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο χώρο του ΚΕΓΕ στην Αλεξανδρούπολη, όπου προγραμματίζεται η ανέγερση άλλων δύο σχολείων, ένα λύκειο και ένα γυμνάσιο κόστους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ που οι διαδικασίες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Μάλιστα είπε ότι στα επόμενα δύο χρόνια, αυτά θα έχουν ανεγερθεί.

 

Ακούστε τι είπε ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης: