«Αν κάποιος είναι αντικειμενικός παρατηρητής θα καταλάβει ότι ως δημοτική αρχή έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα σ’ ολόκληρο τον Καλλικρατικό δήμο. Όπως είναι η γεωθερμία, η αποχέτευση και ο βιολογικός καθαρισμός των Φερών, το δημοτικό ιατρείο και προχωράμε στο λύκειο και το σφαγείο.

Η Περιφερειακή οδός της Αλεξανδρούπολης που αφαιρεί μεγάλη κίνηση από το κέντρο, το πάρκο Αλτναλμάζη, μουσικό γυμνάσιο, βιβλιοθήκη, ωδείο, μελέτη για τη δημοτική αγορά τα πρώην ψαράδικα κ.ά.», είπε σήμερα το πρωί στον Σάκη Σταυρίδη και το ραδιόφωνο sferikos 99,3 ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης και αναφέρθηκε σε μια σειρά άλλων έργων που βρίσκονται σε καλό δρόμο για την υλοποίησή τους.

Όλα τα παραπάνω, δείχνουν το δρόμο για το μέλλον της Αλεξανδρούπολης, την ανάπτυξή της και τις προοπτικές της, τόνισε ο Ευάγγελος Λαμπάκης.

«Τώρα υπάρχει ένας οργασμός δυναμικής οικονομικής ανάπτυξης, ήρθε η ώρα να βάλουμε στο παιχνίδι όλους και είμαστε ελεύθεροι να δημιουργήσουμε εκείνο το μελετητικό δυναμικό που θα μας οδηγήσει σε ένα ζηλευτό δήμο Αλεξανδρούπολης» τόνισε.

Απαντώντας στην ερώτηση για τη βράβευση μελετητών με 25, 15 και 10 χιλιάδων ευρώ που θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους με θέμα «σχεδιασμός της Αλεξανδρούπολης του μέλλοντος», είπε πως αυτό γίνεται για να «μπουν στο παιχνίδι οι ντόπιες δυνάμεις» να σχεδιάσουν προτάσεις που θα οδηγήσουν πράγματι την Αλεξανδρούπολη στο μέλλον.

 

Ακούστε τι είπε ο Ε. Λαμπάκης: