Στο ραδιόφωνο sferikos 99,3 και στον Σάκη Σταυρίδη μίλησε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Πέτροβιτς για την απόφασή του να προσχωρήσει στην παράταξη του Χρήστου Μέτιου και εξήγησε πως ήταν μια απόφαση που πήρε κατά πλειοψηφία η παράταξή του μετά από συζήτηση για κάθε ενδεχόμενο συνεργασιών στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

«Καταλήξαμε σε μια κοινή δήλωση με τον Χρήστο Μέτιο, ότι αποφασίσαμε να ενώσουμε δυνάμεις για την συνένωση των δύο συνδυασμών μας για τη δημιουργία ενός νέου συνδυασμού. Επικεφαλής θα είναι ο Χρήστος Μέτιος» σημείωσε.

Σε ερώτηση αν αυτή η συνεργασία προέκυψε μετά από πιέσεις από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε πως ο ίδιος δεν μπήκε ποτέ σε αυτή τη λογική. «Αποφασίσαμε ως παράταξη» τόνισε σημειώνοντας ότι άτομα της δική του παράταξης θα συνεχίσουν να είναι υποψήφιοι στο κοινό ψηφοδέλτιο.

Όσο για το αν έχουν εκλείψει οι λόγοι και οι διαφορές που υπήρχαν μεταξύ τους, εξήγησε πως αυτές συζητήθηκαν και οι περισσότερες λύθηκαν.

Ακούστε τι είπε ο Δημήτρης Πέτροβιτς: