Ο Αντιδήμαρχος φερών και πρωτογενούς τομέα Δημήτρης Κολγιώνης, φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 με αφορμή την επίσκεψη του κ. Σκρέκα στην Αλεξανδρούπολη, και μίλησε στον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη, επισημαίνοντας κατ’ αρχήν, ότι ο υπουργός είναι γνώστης του αντικειμένου του και είναι αποφασισμένος να οδηγήσει στην ανάπτυξη την ελληνική γεωργία.

«Ο κ. Σκρέκας έχει προτεραιότητα ανά την Ελλάδα τα αρδευτικά έργα, μας ανέλυσε μάλιστα και το πλάνο υλοποίησής τους. Η κυβέρνηση έχει διαπιστώσει ότι το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής  γεωργίας είναι η ανταγωνιστικότητα και το κόστος παραγωγής» επεσήμανε ο κ. Κολγιώνης και συνέχισε λέγοντας πως όταν ανέφερε στον υπουργό τη μελέτη Πετάλου που είναι έτοιμη του υποσχέθηκε ότι μπορεί να χρηματοδοτηθεί από την Τράπεζα Επενδύσεων.

«Τις επόμενες ημέρες με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου θα ετοιμάσουμε  το φάκελο και θα στείλουμε τη μελέτη του Πετάλου και ότι άλλο έχουμε, όπως το υπόλοιπο αρδευτικό Φερών, ο ελαιώνας της Μάκρης. Συναποφασίστηκε άλλωστε να έχουμε μια ανοιχτή επικοινωνία και έμεινε έκπληκτος που εδώ και 35 χρόνια δεν έχουμε δει αρδευτικό έργο στην περιοχή» σημείωσε.

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Δημήτρης Κολγιώνης: