Ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα, κ. Κολγιώνης Δημήτρης, μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στη δημοσιογράφο Όλια Γκαντανίδου για το καινούριο ξεκίνημα του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού “Sferikos 99.3”, καθώς και για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα στις Φέρες.

“Κατορθώσαμε σήμερα έστω και καθυστερημένα, για κάποιους, να πραγματοποιήσουμε την πρώτη ενημερωτική εκπομπή. Παραλάβαμε ένα ραδιόφωνο που δεν είχε καμία βάση νομιμότητας”, επισήμανε ο Αντιδήρμαρχος.

Επίσης τόνισε πως όλοι ζούμε μία ιδιαίτερη περίοδο, λόγω της πανδημίας, “μέσα σε αυτά τα λίγα που μπορούμε να κάνουμε προσπαθούμε να διοργανώσουμε δράσεις που δεν δημιουργούν συνωστισμό και στις οποίες θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Σήμερα, το απόγευμα στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοβόλτα στις γειτονιές των Φερών και η αναχώρηση θα γίνει από το Κολυμβητήριο.

Στο τέλος της ποδηλατοβόλτας ο Δήμος Αλεξανδρούπολης κερνάει παγωτό KΡΙ – ΚΡΙ σε όλους τους συμμετέχοντες!

Επίσης, την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στο υπαίθριο θέατρο Κοτζιά, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προβολή της ταινίας Ευτυχία, από την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ακούστε παρακάτω όλα όσα είπε ο κ. Κολγιώνης: