Εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου  για τα 64 εγγεγραμμένα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Φεστιβάλ Τυχερού προκειμένου να εκλέξουν  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον, όπου εκλέχθηκαν τρεις γυναίκες και δύο άνδρες.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Δημήτρης Δαρούσης  μίλησε στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και τον Σάκη Σταυρίδη και ανέφερε ότι «μπήκαν νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου που τα τελευταία χρόνια οι δράσεις του δεν περιορίζονται μόνο στην διοργάνωση του Φεστιβάλ αλλά διοργανώνουν κι άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου».

Η περίοδος που έκλεισε για την παλιά διοίκηση ήταν πετυχημένη, ο κ. Δαρούσης τόνισε ότι η διοργάνωση του Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός που δεν πρέπει να σταματήσει για την περιοχή και η νέα διοίκηση θα πρέπει να συνεχίσει τις επαφές που ήδη ξεκίνησαν για τη διοργάνωση του φετινού.

Ο ίδιος θα στηρίξει το θεσμό και μέσα από τη νέα του ιδιότητα ως αντιδήμαρχος Σουφλίου και έδωσε την υπόσχεση να βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Δαρούσης: