Στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη μίλησε σήμερα ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου με αφορμή τις προσλήψεις νέων συνοριοφυλάκων επισημαίνοντας πως είναι αποτέλεσμα χρόνιων τίμιων αγώνων της Ένωσης.

Επίσης οι διεκδικήσεις τους έφεραν την επιπλέον μοριοδότηση πέντε μονάδων στην εντοπιότητα οι Εβρίτες. «Σίγουρα για μας αυτές οι προσλήψεις, είναι οι συνάδελφοι οι οποίοι θα μας ενισχύσουν θα μας δώσουν μια μεγάλη ανάσα. Ήδη το ηθικό μας από το Σεπτέμβριο που ανακοινώθηκαν αυτές οι προσλήψεις έχει ανεβεί. Σίγουρα όμως αυτές οι προσλήψεις πρέπει αν ενισχυθούν και με τον ανάλογο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, τα ανάλογα οχήματα για να μπορέσουμε οι νέοι μαζί με τους παλιούς να χτίσουμε γερά τα θεμέλια της συνοριοφυλακής στον Έβρο μας» τόνισε ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς.

Επίσης ανέφερε ότι η Κυβέρνηση είχε πολύ ψηλά το μεταναστευτικό στην προεκλογική της ατζέντα και ο κ. Χρυσοχοϊδης δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το θέμα και φαίνεται πως τα πράγματα οδεύουν προς το καλύτερο.

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πρόεδρος των συνοριοφυλάκων: