Στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη μίλησε σήμερα ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου με αφορμή την παρουσία αντιπροσωπείας της Ένωσης χθες, στη τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακου Αστυνομικού Διευθυντή Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κ. Γιαλαμάς, ανέφερε ότι η τελετή έγινε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και συνεχάρει τον Ταξίαρχο Συριτούδη Πασχάλη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, δεδομένης της τοποθέτησής του στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αν. Μακεδονίας και Θράκης και του ευχήθηκε δημιουργική και επιτυχημένη θητεία .

Στη συνέχεια της τελετής η  Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου απένειμε τιμητική πλακέτα στον  απερχόμενο Γενικό Αστ/κο Δ/ντη Α. Μ. & Θ., Αντιστράτηγο ε. α. κ. Μενεξίδη Νικόλαο για την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και την πατρίδα. «Όλα αυτά τα χρόνια πορευθήκαμε μαζί σε κοινούς στόχους,  που αφορούσαν το μεταναστευτικό και της Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης. Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας αναζητήσαμε λύσεις στα προβλήματα των Συναδέλφων και στάθηκε αρωγός στα δίκαια αιτήματα μας. Θέσαμε τις βάσεις για την επόμενη μέρα της ελληνικής συνοριοφυλακής. Του ευχήθηκαμε υγεία, ευημερία και οικογενειακή ευτυχία. Συνεχίζουμε στο δρόμο της Προσφοράς και της Ενότητας».

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Χ. Γιαλαμάς: