Καθημερινή φαίνεται πως είναι η αύξηση περιστατικών αντίστοιχων με αυτό της απόπειρας αυτοκτονίας στο Π.Γ.Ν.Α. όταν 67χρονος ασθενής προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Η ακρίβεια και οι καθημερινές πιέσεις που έχουν δεχθεί οι έλληνες πολίτες τα τελευταία χρόνια δείχνουν πως ολοένα και περισσότεροι φτάνουν σε σημείο απόγνωσης και είτε προσπαθούν να βάλουν τέλος στην ζωή τους είτε καταλήγουν σε άσκηση βίας. Ακόμη και στην ακριτική Αλεξανδρούπολη τα περιστατικά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν ανοδική πορεία, ειδικά αυτά της ενδοϊκογενειακής βίας, αν λάβει κάνεις υπόψιν του τα στοιχεία από το το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ευτυχώς η αστυνομία βρίσκεται στο πλάι των πολιτών καταβάλλοντας την μέγιστη προσπάθεια και με άξονα την ψυχραιμία προσπαθεί να αποτρέψει τέτοια περιστατικά.

Ο Χρήστος Τουφάκης: Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με τον Χρήστο Τουφάκη, πρόεδρο της Ένωσης Συνδικαλιστών Αστυνομικών της Αλεξανδρούπολης επρόκειτο για ένα ακόμη πολύ δύσκολο περιστατικό που οι συνάδελφοι του αντιμετώπισαν με μεγάλη επιτυχία:

Γιώργος Χονδρόπουλος