Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου της ΝΔ Άκης Παρασκευόπουλος, φιλοξενήθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 από τον Σάκη Σταυρίδη το ραδιόφωνο Sferikos 99.3 με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας και την παρουσία του Στέλιου Πέτσα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ο Στέλιος Πέτσας είναι πολύ κοντά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και η παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη σύμφωνα με τον Άκη Παρασκευόπουλο, ήταν «συμβολική και τιμητική αφού είναι η μοναδική εκδήλωση τέτοιου χαρακτήρα, στην οποία θα παραστεί φέτος ανά τη χώρα».

«Κάναμε δύο συμβολικές επισκέψεις στην αστυνομική διεύθυνση και στον διασυνοριακό σταθμό στις Φέρες καθώς το μείζον ζήτημα της περιοχής όπως και της χώρας είναι το μεταναστευτικό. Είναι πρόβλημα ασφάλειας και σε αυτό αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όσον αφορά την περιοχή μας, να θυμίσουμε ότι σύντομα θα ενισχυθεί το σώμα των συνοριοφυλάκων με την πρόσληψη 400 ατόμων, ενώ θα γίνει και αναβάθμιση του υλικοτεχνικού τους εξοπλισμού» σημείωσε.

Επίσης θα ζητηθεί επιπλέον χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αγορά αυτού του εξοπλισμού.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ σημείωσε τη δήλωση του Στέλιου Πέτσα ότι δεν θα δημιουργηθεί στον Έβρο καμία νέα δομή υποδοχής ή διανομής παράνομων μεταναστών.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επίσκεψη του Στέλιου Πέτσα, όπως και από την προσέλευση του κόσμου στο κόμμα τα τελευταία χρόνια» επισήμανε μεταξύ άλλων, και απαντώντας στην ερώτηση του τί λένε οι Εβρίτες για το κυβερνητικό έργο είπε: «Αυτό που συναντώ δεν έχει καμία σχέση με το κλίμα που επικρατούσε πριν τρία χρόνια που οι πολίτες έδειχναν να μην τους ενδιαφέρει πια η πολιτική και τα κόμματα. Υπήρχε μια απαξίωση. Σήμερα με μεγάλη χαρά και ευθύνη σας λέω ότι αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σ’ αυτή την Κυβέρνηση, απόλυτη εμπιστοσύνη σ’ αυτό τον πρωθυπουργό. Είναι ικανοποιημένος από τα πρώτα βήματα της Κυβέρνησης μια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να εμφανιστεί έτοιμος σα να κυβερνούσε από καιρό» τόνισε.

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Άκης Παρασκευόπουλος: