Στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στον Σάκη Σταυρίδη μίλησε ο Αθανάσιος Τσώνης Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στη Σαμοθράκη και την εξαγγελία δέσμης μέτρων ανάπτυξης του νησιού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, αισθάνεται ευχαριστημένος που η κεντρική διοίκηση βρίσκεται κοντά στην αυτοδιοίκηση και ο υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα που του έγινε για επίσκεψη στη Σαμοθράκη, έτσι ώστε να διαμορφώσει προσωπική άποψη για τα θέματα του νησιού.

«Ο υπουργός υποσχέθηκε να στηρίξει δράσεις που αφορούν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων αφού το νησί είναι γνωστό για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.  Η αδειοδότηση του κάμπινγκ και η αναγνώριση των ιαματικών λουτρών θα βοηθήσουν στη δημιουργία υποδομών» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αθανάσιος Τσώνης επισημαίνοντας και την αποκατάσταση των σχέσεων με τη Ρουμανία.

Επίσης άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία του υπουργού σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ είναι η φροντίδα για την επαναφορά του δημοσιογραφικού συνεδρίου που γινόταν στη Σαμοθράκη.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Αθανάσιος Τσώνης: