Στο ραδιόφωνο sferikos99,3 καις τον Σάκη Σταυρίδη μίλησε ο Αναστάσιος Δημοσχάκης, βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας τόσο για την επικαιρότητα όσο και για τοπικά προβλήματα που προέκυψαν από την πρόσφατη θεομηνία σε Φέρες και Δίκελλα και κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή.

Κατ’ αρχήν αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα και τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές που έδωσαν την δυνατότητα στον Κυριακό Μητσοτάκη να κάνει μια Κυβέρνηση η οποία ήδη άρχισε να λειτουργεί και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πολιτών .

Ως αναφορά το ποσοστό της Ν.Δ. στο νομό Έβρου που ξεπέρασε το 44%, ο Αναστάσιος Δημοσχάκης είπε πως αυτό ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς στην αντιπολίτευση, που έκανε τόσο ο ίδιος, μια εποικοδομητική αντιπολίτευση κι αυτό εκτιμήθηκε, αλλά και η οργάνωση του κόμματος.

Ο βουλευτής Έβρου, είπε πως προτεραιότητά του είναι να υπερασπίζεται τον πρωτογενή τομέα του Έβρου και γι’ αυτό επισκέφθηκε τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και τον ενημέρωσε άμεσα για τα προβλήματα που προέκυψαν από τη θεομηνία και αναμένει θετική ανταπόκριση από τους κρατικούς μηχανισμούς.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην «ερημοποίηση» των αλιευμάτων του Θρακικού Πελάγους που θα πρέπει να προστατευθεί όπως και ο κτηνοτροφικός τομέα, θέματα τα οποία έθεσε στους δύο αρμόδιους υφυπουργούς του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αναστάσιος Δημοσχάκης: